Un bărbat în vârstă de 25 de ani este cercetat de poliţiştii din Olt după ce şi-a înjunghiat soţia, victima fiind transportată la Spitalul Judeţean Slatina pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat, printr-un comunicat de presă, că vineri, în jurul orei 5.00, un bărbat de 25 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a înjunghiat soţia în zona toracelui. 
 
“În dimineaţa zilei de 10 decembrie a.c., la ora 04:57, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din comuna Teslui, a sesizat prin apel unic de urgenţă 112, faptul că în timp ce se afla într-o locuinţă de pe strada Castanilor, din municipiul Slatina, împreună cu soţia sa, din joacă, ar fi înjunghiat-o superficial în zona toracelui, solicitând un echipaj de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, acesta şi-ar fi lovit soţia, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Slatina, la nivelul feţei, provocându-i şi o rană, cu un obiect tăietor-înţepător, la nivelul toracelui”, se arată în comunicatul IPJ Olt. 
 
Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. 
 
Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei municipiului Slatina pentru audieri şi pentru emiterea pe numele acestuia a unui ordin de protecţie provizoriu. 
 
El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.