Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a declarat, joi, pentru News.ro, despre informaţiile privind două anchete DNA, în urma Congresului PNL, că ”vor răspunde prompt tuturor cererilor venite de la cei care anchetează, fără nici o problemă, pentru a clarifica tot ce este de clarificat”. În presă a apărut informaţia potrivit căreia au fost deschise două dosare penale, în care este vizat Partidul Naţional Liberal, în care procurorii de la Parchetul General fac cercetări privind posibila încălcare a restricţiilor impuse de pandemie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vom răspunde prompt tuturor cererilor venite de la cei care anchetează, fără nici o problemă, pentru a clarifica tot ce este de clarificat. Nu cunosc detalii sau ce anume ar fi sub semnul întrebării, deci nu pot face alte presupuneri sau declaraţii”, a declarat Ionuţ Stroe. 
 
Şi fostul preşedinte al PNL Theodor Stolojan, care a fost preşedintele comisiei de organizare a Congresului din 25 septembrie, a declarat la Digi24 că ”în general s-au respectat restricţiile, oamenii au purtat măştile tot timpul, dar au existat câteva momente în care s-au produs aglomerări”.
 
La Congresul PNL din 25 septembrie au participat 5.000 de delegaţi care şi-au ales preşedintele partidului, în urma confruntării dintre Ludovic Orban şi Florin Cîţu, cel din urmă câştigând şefia formaţiunii. 
 
Evenimentul a avut loc la Romexpo, participarea fiind condiţionată de prezentarea certificatului verde care să ateste vaccinarea, trecerea prin boală sau un rezultat negativ al testului pentru coronavirus. 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.