Un bărbat care a evadat din Penitenciarul Găeşti în urmă cu două săptămâni a fost prins, miercuri, de poliţiştii din Ialomiţa, în localitatea Căzăneşti, unde se ascundea în locuinţa unor rude ale sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Ialomiţa, bărbatul care a evadat în 25 noiembrie din Penitenciarul Găeşti a fost prins, în cursul zilei de miercuri, de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, în oraşul Căzăneşti.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani, din comuna Ludeşti, judeţul Dâmboviţa, a fost reţinut, escortat şi reintrodus în sistemul penitenciar, în vederea continuării cercetărilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomiţa.

Bărbatul era încarcerat în Penitenciarul Găeşti, în regim deschis, şi a fost dat în urmărire naţională în 25 noiembrie,  după ce ar fi plecat de la locul de muncă la care se afla în exteriorul Penitenciarului, respectiv în oraşul Găeşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.