Un focar de infecţie cu virusului SARA-CoV-2 a fost identificat de către Direcţia de Sănătate Publică Prahova într-un spital privat din oraşul Slănic. Este vorba despre patru pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 care au rămas în unitatea sanitară care are şi secţie suport COVID.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru a fost înregistrat un focar activ în cadrul unei unităţi sanitare privată din oraşul Slănic, 4 pacienţi infectaţi, izolaţi la secţia suport covid din aceeaşi unitate spitalicească”, informează, marţi după-amiază, Prefectura Prahova.
 
La nivelul judeţului există 523 de cazuri active de COVID-19, între pacienţi numărându-se şi patru care sunt reinfectaţi. 
 
De altfel, dintre cele aproape 60 de mii de persoane diagnosticate cu COVID-19 în Prahova de la debutul pandemiei, 336 de pacienţi sunt cazuri de reinfectare.  
 
Incidenţa cumulată a cazurilor active din ultimele 14 zile la nivelul acestui judeţ, calculată la 1000 de locuitori, este de 0,82.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.