Antrenorul Julian Nagelsmann a fost nevoit să lase în afara lotului şase jucători înaintea partidei cu FC Barcelona, din Liga Campionilor, mult mai importantă pentru catalani, care au nevoie de o victorie pentru a fi siguri de calificarea în optimi

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în partida de miercuri, nu vor evolua Leon Goretzka, Serge Gnabry, Eric Maxim Choupo-Moting, Joshua Kimmich, Michael Cuisance şi Marcel Sabitzer.

Primii doi au suferit accidentări uşoare şi vor fi menajaţi, iar Choupo-Moting şi Kimmich abia urmează să iasă din carantină după ce au testaţi pozitiv cu virsul Sars-CoV-2. Cuisance şi Sabitzer au avut probleme fizice şi nu sunt încă refăcuţi.

În aceste condiţii, Nagelsmann a precizat că va alinia cel mai bun 11 din jucătorii pe care îi are la dispoziţie. În lot au fost convocaţi şi câţiva fotbalişti tineri, pentru a le oferi o şansă de a evolua la acest nivel.

Meciul de la Munchen va avea loc miercuri, de la ora 22.00, în ultima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor şi va fi arbitrat de o brigadă din România cu Ovidiu Haţegan la centru.

În clasament, Bayern conduce grupa cu maximum de puncte, 15, şi este calificată în optimi de pe primul loc. FC Barcelona este pe locul 2, cu şapte puncte, fiind urmată de Benfica, cinci puncte, şi de Dinamo Kiev, un punct.

Tot miercuri, se joacă meciul Benfica - Dinamo Kiev. Formaţia lui Mircea Lucescu este eliminată din cupele europene şi, în condiţiile unui probabil succes al portughezilor, FC Barcelona are nevoie de o victorie la Munchen pentru a merge în optimi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.