Doi elevi şi un cadru didactic din Buzău au fost confirmaţi cu coronavirus în urma testării efectuate luni cu testele rapide, cei trei urmând a face şi teste PCR la Direcţia de Sănătate Publică pentru a stabili diagnosticul de Covid cu acurateţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit inspectorului general al IŞJ Buzău, Ionel Meiroşu, unul dintre elevii depistaţi pozitivi în urma efectuării testului rapid este din mediul urban şi este la gimnaziu, iar unul frecventează o şcoală din mediul rural.  

De asemenea, un cadru didactic a fost găsit pozitiv la testul rapid efectuat luni. Cei trei nu au mai fost luni la şcoală 

Pe de altă parte, la Buzău, potrivit autorităţilor, sunt circa 700 de părinţi care refuză testarea copiilor cu teste rapide pe bază de salivă, circa 600 dintre ei provenind din localitatea Râmnicelu.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.