Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că este o abordare corectă monitorizarea şantierelor de infrastructură cu drone, aşa cum a propus ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Ciolacu a afirmat că această abordare va aduce modificări pe şantiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a declarat, duminică seara, la Antena 3, că, după fiecare vizită ministerială, utilajele dispăreau de pe şantiere, însă monitorizarea cu drone va permite ministrului să monitorizeze lucrările.
 
"Vedeţi abordarea, e una corectă. Ieşim şi arătăm care e stadiul. Nu am înţeles care e soluţia. Acele lucrări vor fi monitorizate cu drone non-stop. Când ai lucruri întârziate sau proiecte mari, ministrul trebuie să aibă capacitatea de a monitoriza, nu neapărat de a se duce toată ziua pe şantiere, anunţă constructorul că vine ministrul, imediat vin utilajele. Pleacă ministrul, pleacă utilajele. Nu. Sorin Grindeanu vine cu această nouă abordare, face monitorizare cu drone, e corectă şi o să vedeţi că va face multe modificări”, a susţinut Marcel Ciolacu.
 
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, sâmbătă, la Galaţi, că a aflat o informaţie "de Cartea Recordurilor", respectiv că de 13 ani se lucrează la Centura Tecuci. 
 
"Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor, recunosc că nu am ştiut că de 13 ani se lucrează la Centura de la Tecuci şi am înţeles că este un record absolut”, a declarat Grindeanu.  
 
Ministrul a precizat că a fost informat că termenul de finalizare este mai 2022.  
 
"I-am informat la rândul meu că, pe proiectul pe care l-am anunţat - de a urmări şantierele din ţară cu drone, direct – primul proiect pe care o să-l urmăresc şi o să-l vedem live pe site-ul ministerului este ăsta. Asta este ceva de domeniul incredibilului, ca de 13 ani să se lucreze. Zici că e centura Parisului”, a arătat ministrul.
 
Sorin Grindeanu a anunţat, în repetate rânduri, că vor fi folosite drone pentru supravegherea şantierelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.