Antrenorul naţionalei de handbal feminin, Adrian Vasile, a declarat duminică, după a doua victorie la CM din Spania, că targetul pentru următoarea partidă, cu multipla campioană Norvegia, este ca echipa să intre pe teren şi să dea tot ce are mai bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prestaţia a fost una corectă în acest moment, cu acest adversar, Kazakhstan. Cu Norvegia, targetul este să intrăm în teren şi să dăm tot ce avem mai bun, e singura dorinţă. Norvegia e campioana europeană, este următorul nostru adversar şi obiectivul nostru este să scoatem toate resursele. Să intrăm în teren şi să fim 100% pregătiţi, să ne concentrăm maxim de la meci la meci”, a spus Adrian Vasile.

Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat duminică, la Castello, în faza grupelor principale ale CM din Spania, după ce a obţinut a doua victorie din grupa C preliminară, scor 38-17 (14-9), cu Kazakstan.

În ultimul meci din grupa C, tricolorele vor întâlni Norvegia, marţi, însă indiferent de rezultat cele două echipe sunt calificate în grupele principale, în care vor întâlni echipele calificate din grupa D, din care fac parte Olanda, Suedia, Uzbekistan şi Puerto Rico.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.