Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, sâmbătă seară, după apariţia primelor cazuri de infectare cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2, că va dispune măsuri în urma consultării cu specialiştii din domeniul sănătăţii şi al situaţiilor de urgenţă. Premierul are duminică întâlnire cu Alexandru Rafila, Raed Arafat şi Adriana Pistol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am aflat în această seară despre confirmarea prezenţei tulpinii Omicron în România. Mâine voi avea o întâlnire cu responsabilii gestionării acestei pandemii: ministrul sănătăţii, şeful DSU, directorul CNSCBT. Voi dispune măsuri în urma consultării cu specialiştii din domeniul sănătăţii şi al situaţiilor de urgenţă. Nicio clipă nu trebuie pierdută, niciun efort irosit pentru a proteja ţara noastră de o evoluţie nedorită”, a transmis, sâmbătă seară, Nicolae Ciucă.  

Potrivit Guvernului, întâlnirea va avea loc la Palatul Victoria, de la ora 11.00.  

Vor participa ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, Adriana Pistol.  
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.