Cel mai bine plătit job al săptămânii vine din domeniul IT, potrivit datelor platformei de recrutare bestjobs, transmise pentru emisiunea Ora de profit.ro de la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, o companie internaţională recrutează un Scrum Master cu experienţă în implementarea de proiecte sub metodologia Agile. Job-ul este remote, iar salariul oferit – 3.000 de euro pe lună.

Cel mai interesant job al săptămânii  - video adviser pentru vânzare produse bancare prin video-call.

Cele mai mari salarii ale săptămânii, în jur de 2.000 de euro, le regăsim în domenii precum farma, financiar sau energie. Astfel, o companie farmaceutică angajează un product manager, o companie de audit recrutează un consultant de process improvement, iar un lanţ de benzinării caută un coordonator zonal de vânzări în partea de sud a ţării.

Domeniile cu cele mai multe angajări au fost săptămâna aceasta financiarul, vânzările şi marketingul, iar cel mai bun oraş pentru angajări a fost Cluj-Napoca, unde s-a înregistrat o creştere a job-urilor în financiar, vânzări şi IT.

Angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o companie din domeniul energetic care recrutează 35 de persoane, cele mai dorite domenii pentru job-uri remote au fost IT-ul, financiarul şi marketingul, în vreme ce job-ul cu cele mai multe aplicări a fost unul de front office într-o companie bancară.

Cea mai mare ofertă şi cea mai mare cerere de job-uri au fost în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov, în domenii precum financiar, vânzări şi marketing.

La polul opus, cea mai slabă ofertă şi cea mai slabă cerere de job-uri, s-au înregistrat în Suceava, Galaţi, Giurgiu, Baia Mare şi Zalău, în domenii ca educaţie, turism şi agricultură.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.