Sezonul rece poate fi considerat preferatul iubitorilor de lectura. Ce poate fi mai placut intr-o zi friguroasa de iarna decat sa te ascunzi sub patura moale, cu o ceasca de ceai fierbinte si o carte buna? Si daca frigul si faptul ca se intuneca mai devreme te fac sa amani iesirile, atunci poti sa-ti satisfaci pofta de aventura si dorinta de explorare cu ajutorul unor carti thriller.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bookzone are o gama extrem de bogata de carti thriller care sa te tina in priza si sa te puna pe jar, astfel incat sa nu le poti lasa din mana pana cand nu strabati si ultimul cuvant.

Am ales pentru tine doua dintre cele mai noi carti thriller ale acestui an, care au intrat rapid in preferintele iubitorilor acestui gen de lectura. In plus, am adaugat in lista si un thriller psihologic care sa te provoace sa vezi dincolo de actiunea propriu-zisa a romanului.

1. Pacienta tacuta, de Alex Michaelides - Un thriller psihologic socant despre un act de violenta extrem al unei femei impotriva sotului ei si despre un terapeut obsedat de descoperirea motivului din spatele acestui act.

Desfasurarea actiunii te tine in priza si nu te lasa sa renunti la lectura pana nu ajungi la final. O carte pe care o vei devora pagina cu pagina si pe care o vei citi cu disperare. Un roman in care autorul se joaca cu mintea cititorului prin vocea naratorului si al carui deznodamant este total neasteptat, iar tot ce se intampla pe parcurs este nebunie curata. Un roman atent construit, cu personaje bine conturate, care nu tradeaza nicio secunda faptul ca este un roman de debut.

2. Femei care stiu ce vor... si cum sa obtina, de Melanie Blake – a fost desemnata cartea anului 2021. Este una dintre acele carti thriller ce au o intorsatura de situatie atat de socanta, incat vei vorbi despre ea ani de zile. Este un roman care da dependenta si care te face sa intorci pagina dupa pagina.

Romanul lui Melanie Blake surprinde o batalie a sexelor exceptionala. Trei femei sunt hotarate sa readuca pe culmile succesului cea mai indragita telenovela din Marea Britanie. Pot acestea sa faca echipa pentru a-si dobori rivalii masculini? Sau scandalul, tradarea si ambitia le vor desparti?

3. Un gram de furie, de Angeline Boulley – este o carte care a devenit instantaneu bestseller nr.1 New York Times. Este una dintre cele mai bune carti YA din toate timpurile – topul revistei Time. Totodata, este cea mai buna carte YA a anului 2021 de pe Amazon (iunie 2021).

Cartea Angelinei Boulley va fi ecranizata de Netflix cu ajutorul casei de productie detinute de Barack si Michelle Obama, Higher Ground.

Un gram de furie marcheaza un debut indraznet, realizat intr-o maniera eleganta. Totodata, este un roman care va ramane mult timp in inimile cititorilor, indiferent ca sunt sau nu nativi americani. Volumul pune in lumina probleme legate de cetatenie, revitalizarea limbii si prezenta drogurilor in comunitatile indigene.

Intra pe Bookzone si navigheaza oferta completa de carti thriller. Alege titlurile care iti starnesc curiozitatea cel mai tare si comanda-le online simplu si usor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.