Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a actualizat, vineri, lista statelor considerate cu risc epidemiologic. Astfel, Franţa şi Portugalia se numără printre ţările intrate în zona roşie, iar Spania a intrat în zona galbenă, în urma creşterii numărului cazurilor de COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat în şedinţa de astăzi, 3 decembrie 2021, Hotărârea numărul 110 pentru actualizarea listei ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat", a anunţat, vineri, Grupul de Comunicare Strategică.
 
Astfel, în zona roşie au intrat Franţa, Portugalia, Mauritius şi Insulele Mariane de Nord.
 
În zona galbenă au intrat: din zona roşie, în urma scăderii incidenţei: Bosnia şi Herţegovina, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Mongolia şi Belize; din zona verde, în urma creşterii incidenţei: Spania, Suedia, Vietnam şi Brunei Darussalam.
 
În zona verde au intrat: Guam, Guyana, Suriname, Insulele Virgine ale Statelor Unite şi Insulele Turks şi Caicos.
 
Lista va intra în vigoare în 5 decembrie, la ora 0.00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.