Schimbările de acasă sunt oricând o bucurie. Totuşi, nu ne permitem de fiecare dată acele schimbări pe care le dorim, cel mai adesea din cauza costurilor. Când vine vorba despre vopsirea unei camere pentru a modifica aspectul parcă este prea mare deranjul, costurile de asemenea. Motiv pentru care veţi prefera să ştiţi despre fototapetele şi tapetele disponibile la AA Design Interior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aplicarea fototapetului - un proces simplu

Fototapetul este de preferat deseori tocmai pentru faptul că poate fi aplicat uşor şi nici nu este nevoie să achiziţionaţi şi adeziv în acest sens. O puteţi face cu puţin ajutor din partea soţiei sau a soţului. Alegeţi, deci, un fototapet pentru a face acele schimbări cu impact vizual, dar care nu sunt atât de costisitoare.

Atât timp cât instrucţiunile de aplicare sunt urmate cu grijă şi răbdare, puteţi fi siguri că aplicarea nu va pune probleme. Acordaţi atenţie tipului de fototapet pe care îl achiziţionaţi, în funcţie de suprafaţa suport, fiecare tip de fototapet are metode diferite de aplicare şi preparare a adezivului.

Măsuraţi cu atenţie peretele şi trasaţi dungi fine cu creionul care să indice mijlocul suprafeţei, vă vor fi de ajutor în încadrarea dreaptă a foilor de fototapet.

Aveţi grijă la temperatura ambientală în cazul în care aplicaţi într-o casă care nu este încă locuită. Temperatura camerei trebuie să fie între 15º – 20ºC.

Fototapetul - acea pată de culoare din orice cameră

Pe site-ul celor de la Aa-design-interior veţi descoperi o întreagă gamă de modele de fototapete. Acestea sunt împărţite chiar şi în subcategorii, astfel încât să puteţi găsi imaginea potrivită mult mai repede.

Puteţi adăuga o pată de culoare în orice cameră cu ajutorul unui fototapet. În funcţie de ceea ce vă place, puteţi alege dintre modelele cu peisaje, dacă vreţi să vă simţiţi mereu ca în vacanţă, iar dacă aţi optat pentru un stil modern, potrivite sunt peisajele urbane, cu oraşe, locuri uimitoare din lume. Tapetele cu model floral sunt o preferinţă des întâlnită, care redau camerei acel sentiment de căldură, făcând camera mult mai primitoare.

Preferinţele diferă, important este să alegeţi ceea ce vă place, care să completeze armonios designul camerei şi mobila. Cert este că puteţi opta pentru această variantă datorită schimbărilor pe care le poate aduce, la preţuri accesibile. Descoperiţi toată gama de produse de acest gen la AA Design Interior pe site.

O soluţie ideală pentru amenajarea camerei copiilor

Ştim de ceva vreme că modul în care este decorată camera unui nou-născut poate să influenţeze creşterea şi formarea acestora. Alegând un model de fototapet, imprimat cu cerneluri provenite din surse controlate, prietenoase cu mediul şi spaţiul locuit, dar care păstrează calitatea excelentă a culorilor şi detaliilor, camera micuţilor noştri poate deveni un univers creativ şi inspirational.

Este o soluţie la îndemână care vă poate fi de ajutor. Camera copilului nu trebuie ignorată atunci când faceţi aceste schimbări, deci nu ezitaţi să adăugaţi în coş şi fototapete în care apar personajele sale preferate din desenele animate. Coloraţi-i camera, transformaţi-o într-un loc al copilăriei, un loc lipsit de griji în care dăinuie doar fericirea.

Astfel, puteţi şi dezvolta şi imaginaţia copilului, dacă este înconjurat de culori şi dacă stă într-un mediu prietenos. Poate astfel nu va mai fi nici atât de înfricoşătoare ideea de a dormi singur seara în patul său.

Accesaţi site-ul şi descoperiţi toate produsele de la AA Design Interior pe care le puteţi comanda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.