Liderul ATP, Novak Djokovici, a avut o contribuţie majoră la calificarea Serbiei în semifinalele Cupei Davis, evoluând şi la simplu şi la dublu în întâlnirea cu Kazahstan, încheiată cu scorul de 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce Miomir Kecmanovici, locul 69 ATP, a ratat patru mingi de meci în partida trei ore şi 18 minute, pierdută, cu scorul de 6-7 (5), 6-4, 6-7 (11), în faţa lui Mihail Kukuşkin, locul 182 ATP, Djokovici l-a întrecut cu 6-3, 6-4, pe Alexander Bublik, locul 36 ATP, şi a egalat scorul întâlnirii. 

Punctul decisiv a fost obţinut de perechea sârbă Novak Djokovici/Nikola Cacici, care s-a impus cu 6-2, 2-6, 6-3, în faţa culului Andrei Golubev/Aleksandr Nedoviesov.

Adversara Serbiei din semifinale va fi Croaţia. Întâlnirea este programată vineri.

UIltima înfruntare din sferturi, Rusia - Suedia, va avea loc joi. Învingătoarea va evolua, sâmbătă, în penultimul act, cu Germania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.