Atunci cand decizi sa ai propriul tau business si acesta implica lucrul cu clienti, spatiul in care vei desfasura activitatea este esential. Acesta va fi cartea de vizita a afacerii tale si trebuie sa le ofere clientilor o atmosfera placuta, prietenoasa si calda. Desigur, in alegerea unui spatiu conteaza si bugetul pe care il ai, insa pentru a avea succes cheia nu este neaparat bugetul, ci cat de bine stii de ce ai nevoie de la un spatiu de lucru si cat de bine intretinut este acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca esti in cautarea spatiului potrivit pentru business-ul tau, iata cateva sfaturi utile pentru vizionari

Zona in care se afla

 Zona in care se afla viitorul spatiu pentru afacerea ta poate dicta succesul acesteia. Conteaza foarte mult sa alegi o zona care sa fie potrivita pentru publicul tau tinta. Spre exemplu, daca iti doresti sa oferi servicii premium ori de lux, o zona selecta a orasului va fi de preferat. Pe de alta parte, daca te adresezi unei categorii largi de public si sa zicem ca iti doresti o franciza a unui supermarket popular ca business, atunci o zona intens circulata va fi o alegere mai potrivita. Zona si publicul tinta se afla in legatura direct, asadar nu neglija acest aspect.

Conditiile cladirii

 Cladirea in care urmeaza sa iti desfasori business-ul trebuie sa fie una bine intretinuta. Afla daca aceasta prezinta risc seismic, daca este administrata corespunzator si daca exista probleme, precum mucegaiul sau inundatiile frecvente. Orice business trebuie sa ofere conditii bune pentru clienti, de la temperatura optima si pana la lipsa totala a mirosurilor neplacuta. In acest sens, poti alege aparate de dezumidificare de la Fral.ro si diverse alte solutii de incalzire, racire sau purificare a aerului, insa ai nevoie si de un spatiu ce se afla intr-o stare buna.

Tipul de contract de inchiriere

 Ca antreprenor, ai nevoie de un buget clar stabilit pe care sa il respecti pe cat posibil. De aceea, este bine sa alegi un spatiu unde ti se ofera un contract de inchiriere ce te avantajeaza. Trebuie intai sa descoperi de ce fel de contract ai nevoie: pe termen foarte lung, mediu sau scurt. De asemenea, pentru a-ti proteja bugetul, verifica cu atentie toate clauzele contractului si daca simti ca ar fi necesar, vorbeste cu un avocat specializat in acest domeniu pentru a primi consultanta.

 Spatiul potrivit pentru afacerea trebuie ales cu grija si fara graba. Mergi la cat mai multe vizionari pentru a avea o perspectiva cat mai buna asupra pietei si consulta un specialist ori de cate ori simti nevoia, daca ai intrebari. Acorda atentie conditiilor care ti se ofera la inchirierea spatiului, tipului de contract, dar si zonei in care este amplasata cladirea. Pentru a alege cat mai usor, incearca sa vizualizezi design-ul business-ului tau in fiecare spatiu pe care il vizionezi, pentru a vedea daca exista sau nu o potrivire. In plus, intreaba intotdeauna daca poti face modificari amenajarii si daca da, cat de mult poti modifica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.