Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că duminică, în ţară, sunt disponibile pentru pacienţii cu COVID 215 paturi libere de ATI, din care 7 în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În data de 28 noiembrie 2021, conform datelor existente în aplicaţia alerte.ms, la nivel naţional există 1.636 de paturi de ATI destinate pacienţilor COVID-19. În Bucureşti sunt avizate de DSP 378 paturi de ATI pentru pacienţii de COVID-19. De asemenea, la nivel naţional există o rezervă operaţională de 79 paturi ATI destinate pacienţilor de COVID-19. Aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienţilor ATI depăşeşte capacitatea secţiilor principale", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.
 
1.212 paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii ţări.
 
”La  nivel naţional, la acest moment sunt disponibile 215 paturi  libere de ATI, 7 în Bucureşti, 11 în judeţul Alba, 6 în judeţul Argeş, 8 în judeţul Bacău, 4 în judeţul Botoşani, 4 în judeţul Brăila, 6 în judeţul Călăraşi,  2 în judeţul Caraş Severin, 21 în judeţul Constanta, 6 în judeţul Dolj, 14 în judeţul Galaţi, 2 în judeţul Giurgiu, 7 în judeţul Gorj, 3 în judeţul Hunedoara, 22 în judeţul Iaşi, 11 în judeţul Maramureş, 7 în judeţul Mehedinti , 5 în judeţul Mureş,  2  în judeţul Neamţ, 9 în judeţul Olt, 2 în judeţul Prahova,  1 în judeţul Sălaj, 10 în judeţul Sibiu, 19 în judeţul Suceava, 2 în judeţul Timiş, 3 în judeţul Vaslui, 21 în judeţul Vrancea,  altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-COV-2.", a precizat sursa citată.
(Ştire modificată în urma rectificării transmise de către Grupul de Comunicare Strategică)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.