Primăria Capitalei a anunţat noi reguli mde la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii, reglementate printr-o hotărâre emisă de către Guvern. Prin urmare, de sâmbătă, capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piata Universităţii este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21.00, în fiecare seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Hotărârea de Guvern care reglementează regulile pentru participarea la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii poate fi accesată AICI.

„Pentru a evita timpii de aşteptare de la intrări, în noul context al limitării capacităţii locaţiei, vă aşteptăm încă de dimineaţă să petreceţi momente frumoase alături de cei dragi sau să vă faceţi cumpărături în linişte. Astfel, noul program al Târgului de Crăciun Bucureşti va fi de luni până vineri, între orele 12:00-21:00 / sâmbătă-duminică, între orele 10:00-21:00. Pentru a ne bucura cât mai mulţi de perioada aceasta frumoasă din an, pe 29, 30 noiembrie şi pe 1 decembrie, declarate zile libere, târgul se va deschide la ora 10:00.

Primăria Capitalei reaminteşte că pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esenţială din motive de sănătate şi siguranţă accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Preţul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locaţie. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.

Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete, funcţionează pe toată durata de desfăşurare a evenimentului Bucharest Christmas Market.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.