O maşină marca BMW a fost cuprinsă de flăcări pe autostrada Timişoara-Lugoj. Şoferul a observat că iese fum de sub capotă, a tras pe dreapta,iar după ce a coborât a izbucnit focul. Pompierii care au intervenit imediat vor stabili de la ce a pornit incendiul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Şoferul unei maşini marca BMW care circula sâmbătă pe autostrada, între Timişoara şi Lugoj, a observat la un moment dat că iese fum de sub capota maşinii sale. A oprit, a coborât, apoi focul a cuprins întregul autoturism. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului au sosit rapid trei maşini de intervenţie cu 11 pompieri. Flăcările au fost stinse, însă incendiul a fost atât de puternic încât din maşină au mai rămas doar fiarele.

În urma incendiului nu a fost nimeni rănit. Pe perioada intervenţiei pompierilor, circulaţia pe pe autostradă a fost cu restricţii, în zona incidentului.

Pompierii urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii incendiului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.