Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, vineri seară, că nu a venit pentru bani la clubul bucureştean ci ca să ajute. El a menţionat că rezultatul meciului cu U Craiova 1948 este nefast şi că formaţiei sale îi trebuie “vreo zece ocazii şi fără portar şi o poartă mobilă” pentru a înscrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rezultat nefast, dar totuşi am luat un punct şi nu am luat gol. Din punctul ăsta de vedere nu am ce să le reproşez, echipa s-a apărat bine. Normal că nu sunt mulţumit, mi-aş fi dorit să câştigăm, cred că meritam să câştigăm, la ocaziile pe care le-am avut astăzi. Nouă ne trebuie vreo zece ocazii şi fără portar şi o poartă de-aia mobilă să dăm gol. Ocazii au fost, păcat că n-am câştigat. N-a fost uşor. Vreau mai mult de la atacanţi. Noi câte ocazii trebuie să avem ca să dăm un gol? Trebuie să fie mult mai responsabili şi mai concentraţi. Am venit la Dinamo să câştig bani? Am venit să ajut, nici nu m-am aşezat bine şi deja am dat peste 20.000”, a spus Rednic pentru posturile care transmit Liga 1.

Formaţia Dinamo a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţional Casa Pariurilor Liga 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.