Fostul premier Florin Cîţu a afirmat, întrebat ce mesaj are pentru cei bătuţi în 10 august 2018, că alianţa de la guvernare nu este ceea ce şi-a dorit. "Nu este ceea ce mi-am dorit, dar este un compromis pe care-l facem pentru că aveam nevoie de stabilitate în acest moment în România. (...) Mandatul meu este acela de a ţine PNL la guvernare şi l-am ţinut la guvernare", a susţinut el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat joi seară, la TVR 1, ce mesaj are pentru cei care au fost bătuţi de jandarmi în 10 august 2018 în Piaţa Victoriei, acum, când PNL s-a aliat cu PSD, Florin Cîţu a dat asigurări că va lupta pentru drepturile lor. 
 
"Totdeauna mă voi lupta pentru drepturile românilor. Anul trecut, când Ministerul Justiţiei a fost la USR, soluţiile au fost cele care au fost. Nu cred că e nevoie de intervenţia politică pentru a da soluţii, dar totdeauna mă voi asigura că nu vor mai exista astfel de situaţii şi sper ca justiţia să facă dreptate şi cei vinovaţi să plătească, dar nu numai pentru 10 august, şi pentru mineriade şi pentru Revoluţie...”, a afirmat Florin Cîţu.
 
În momentul în care i s-a atras atenţia că este vorba despre principiu, dincolo de dosarul penal deschis după violenţele din urmă cu trei ani, liderul PNL a spus că alianţa nu este "ceea ce şi-a dorit".
 
"Nu este ceea ce mi-am dorit, dar este un compromis pe care-l facem pentru că aveam nevoie de stabilitate în acest moment în România. Aveam nevoie de un guvern stabil şi dacă ne uităm la celelalte variante – unde aveam 16 parlamentari PNL care au plecat, un USR care era şi el instabil, minorităţile care nu mai votau o astfel de alianţă – variantele sunt foarte puţine, aceasta este varianta pe care o avem acum sau alegeri anticipate. Mandatul meu este acela de a ţine Partidul Naţional Liberal la guvernare şi l-am ţinut la guvernare şi mergem înainte”, a adăugat Florin Cîţu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.