Fostul ministru interimar de la Sănătate, Cseke Attila, a mulţumit personalului medical implicat în gestionarea pandemiei , joi, la predarea mandatului de la Ministerul Sănătăţii. Acesta i-a urat succes li Alexandru Rafila în gestionarea portofoliului. La rândul său, Alexandru Rafila, afirmă că, în 2022, trebuie găsit drumul către normalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mulţumesc personalului medical care s-a implicat în gestionarea acestui val pandemic patru, care nu a trecut încă, chiar dacă cifrele sunt mai mici (...) Îi urez domului Rafila mult succes, sunt sigur că va fi un ministru eficace şi va gestiona provocările uriaşe ale sistemului medical românesc”, a declarat Cseke Attila, la predarea mandatului de ministru al Sănătăţii.  

La rândul său, Alexandru Rafila a mulţumit ministrului interimar şi a apreciat acţiunile acestuia la minister.  

”Dovedeşte că este un adevărat ministru al Sănătăţii şi a făcut foarte, foarte multe lucruri bune, importante, care or să ne ajute pentru găsirea celor mai bune soluţii pentru ca această pandemie să nu înceapă cu un nou val similar”, a declarat Rafila.  

Acesta a vorbit despre parteneriatul cu oamenii care lucrează în sistem şi cu populaţia pentru limitarea pandemiei.  

”Am fost foarte afectat de sutele de morţi care s-au înregistrat zilnic în ţara noastră. Pare incredibil ca o ţară din UE să înregistreze cel mai mare număr de decese raportat la populaţie (...) Trebuie să găsim modalitatea de a arăta, în 2022, drumul către normalitate”, a mai declarat Rafila.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.