Ministerul Justiţiei anunţă, joi, că a lansat a treia oară licitaţia pentru reabilitarea Judecătoriei Carei, după ce la primele două proceduri s-au primit oferte care au depăşit valoarea devizului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

 

Ministerul Justiţiei anunţă, joi, că Guvernul României a primit finanţare din partea Băncii Mondiale pentru Proiectul ”Îmbunătăţirea Serviciilor Judiciare” şi va folosi o parte din aceste fonduri pentru reabilitarea Judecătoriei Carei. 

”Ministerul Justiţiei, prin Direcţia de Implementare a Proiectelor Finanţate din Împrumuturi Externe (DIPFIE), lansează astăzi, 25.11.2021, procedura de achiziţie, sub forma unei licitaţii naţionale competitive, fiind utilizată documentaţia „Solicitare de Oferte” (RFB) aşa cum este specificat în Regulamentul Băncii Mondiale privind Achiziţiile, iulie 2016, şi este deschisă tuturor Ofertanţilor”, a transmis Ministerul Justiţiei.  

Instituţia invită ofertanţii eligibili să transmită oferte pentru reabilitarea sediului Judecătoriei Carei până pe 10 ianuarie 2022.  

”Reamintim că este a treia oară când Ministerul Justiţiei demarează procedura de licitaţie pentru reabilitarea Judecătoriei Carei cu fonduri de la Banca Mondială. La primele două licitaţii s-a primit câte o singură ofertă care depăşea valoarea devizului”, a mai transmis Ministerul Justiţiei.  

Valoarea estimată a lucrărilor, conform indicatorilor tehnico-economici aprobaţi, este de 12.518.252 lei (TVA inclus). Toate ofertele trebuie însoţite de o Garanţie de Participare la Licitaţie în valoare de 250.000 lei. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.