România încearcă să se califice pentru Cupa Davis la baraj. Echipa de tenis a României va întâlni Peru, la Cluj-Napoca, partide ce vor fi transmise în direct pe canalul Look Sport +, sâmbătă, de la ora 12.00, şi duminică, de la ora 11.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul contează pentru Grupa Mondială I - Knockout, iar echipa care va câştiga joacă în 2022 în Calificările Cupei Davis pentru un loc la turneul final, printre cele mai bune 16 naţionale din lume.

Confruntarea cu Peru va avea loc în patru meciuri de simplu şi unul de dublu şi se va disputa în perioada 27-28 noiembrie.

Forul peruvian de tenis a făcut solicitat Federaţiei Internaţionale de Tenis mutarea partidei în alt loc, din motive de pandemie. Federaţia Română de Tenis a prezentat dovezi şi argumente solide în ceea ce priveşte condiţiile de desfăşurare, astfel că partida se va desfăşura, în cele din urmă, la Cluj-Napoca.

Marius Copil
Marius Copil

Confruntarea cu sud-americanii înseamnă şi retragerea din activitatea competiţională a unuia dintre cei mai mari jucători de tenis români, Horia Tecău. După 20 de ani de carieră, Horia Tecău, care a câştigat în carieră şi trei titluri de Mare Şlem, la dublu şi dublu mixt, a decis să se retragă. Înainte de retragere, el va ajuta echipa României să se califice.

Competiţia va avea loc pe terenuri hard-indoor şi va cuprinde 18 echipe naţionale.

Australia, Austria, Columbia, Croaţia, Cehia, Ecuador, Germania, Ungaria, Italia, Kazahtan, Suedia şi SUA sunt cele 12 echipe calificate. Lor li se adaugă cele patru semifinaliste de anul trecut - Spania, Canada, Marea Britanie şi Rusia -, şi două naţiuni care au primit wild card-uri, Franţa şi Serbia.

Canalele LookSport vor transmite meciuri de la Madrid, Innsbruck şi Torino.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.