Dacian Cioloş a declarat că estimează că actuala coaliţie de guvernare PNL-PSD-UDMR şi minorităţi nu va rezista până la Crăciunul din 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Inclusiv domnul Ciolacu a spus: «Hai să ajungem în primăvară şi vedem de acolo încolo ce vom face şi ce nu vom face». Uitaţi-vă la angajamentele pe care şi le-au luat. Noi când am intrat la guvernare am avut un program, am spus ce vom face în primele şase luni, în primul an. A, că nu s-au făcut pentru că a avut PNL Congres, asta e o altă discuţie... Dar am avut un calendar. Acum vedem că toate deciziile importante pentru cetăţeni sunt împinse undeva în 2023. Eu nu cred că vor prinde Crăciunul anului 2022, în această formulă. Aţi văzut că încep să se atace încă de astăzi”, a afirmat Dacian Cioloş, într-o conferinţă de presă susţinută joi la Parlament, după învestirea Guvernului Ciucă.

El a adăugat că rămâne de văzut ce mai rămâne din actualul PNL, întrebat dacă USR ar fi fispus să negocieze cu liberalii dacă se va rupe actuala coaliţiei de guvernare.

„Vom vedea ce mai rămâne din actualul PNL, nu într-un an de zile, în şase luni de zile. Vom vedea ce mai rămâne şi vom vedea cu cine mai avem de discutat. Vom discuta cu toţi oamenii serioşi din ţara asta, care îşi doresc cu adevărat să modernizeze România, nu să se plimbe la putere dintr-un Guvern în celălalt, indiferent de consecinţe”, a completat Cioloş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.