Platforma suedeză de streaming, Spotify, lucrează la o secţiune de clipuri video în format vertical. Acestea vor fi prezentate într-un feed propriu, ce va avea propriul loc pe bara de butoane a aplicaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chiar dacă este o platformă de streaming pentru conţinut audio, asta nu pare să împiedice Spotify să se inspire de la TikTok, cum au făcut deja multe alte servicii, şi să-şi creeze propria secţiune de clipuri scurte, în format vertical.

Noua secţiune se va numi Discover şi le va prezenta utilizatorilor scurte fragmente ale unor clipuri muzicale recomandate în funcţie de preferinţele personale.

La fel ca în cazul altor secţiuni de clipuri scurte, navigarea se va face pe verticală. Ajuns în faţa unui astfel de clip, utilizatorul poate da like sau poate trece mai departe.

În cadrul testelor actuale, unde deja anumiţi utilizatori au acces la noua secţiune, aceasta este integrată pe bara de butoane a aplicaţiei, între Home şi Search.

Spotify a confirmat că lucrează la o secţiune de clipuri verticale, însă a refuzat să ofere alte detalii. Cum indiciile legate de aceasta au fost descoperite în aplicaţia de iOS, este posibil ca lansarea să aibă loc pe iPhone, înainte de Android.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.