Primarul din Bacău, Lucian Stanciu Viziteu (USR), afirmă că, în ciuda "reconfigurărilor de la Bucureşti", el a fost ales datorită sprijinului primit, pe plan local, de la PNL. "De aceea, vă promit că voi face tot ce depinde de mine pentru a ţine această alianţă unită", adaugă el. El se arată optimist că "actuala configuraţie de la Bucureşti are termen de valabilitate foarte scurt".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am privit cu îngrijorare ruperea alianţei PNL-USR-UDMR. Am considerat de la început că aceasta este singura formulă posibilă pentru modernizarea României. În ciuda reconfigurărilor de la Bucureşti, eu am fost ales datorită sprijinului pe care l-am primit, pe plan local, de la Partidul Naţional Liberal. Sprijinul PNL Bacău şi al zecilor de mii de membri şi de simpatizanţi liberali a fost decisiv. De aceea, vă promit că voi face tot ce depinde de mine pentru a ţine această alianţă unită. Voi face tot ce depinde de mine pentru a continua modernizarea Bacăului începută în acest an pandemic", a scris Lucian Stanciu Viziteu pe Facebook.

El a afirmat că nu are orgolii.

"Am învăţat foarte repede că orgoliile nu sunt bune în politică şi că ele pot distruge în câteva clipe ce s-a construit cu dificultate. De aceea, îi mulţumesc lui Liviu Miroşeanu şi miilor de liberali care, ca şi mine, pun pe primul loc interesele băcăuanilor şi nu interesele politice. Am intrat în cursa pentru Primăria Municipiului Bacău cu gândul ca împreună să reuşim să mişcăm lucrurile în direcţia corectă. Am intrat în cursă cu dorinţa de a avea un spital mai bun, şcoli şi grădiniţe moderne, parcuri mai curate şi mai primitoare", a adăugat el.

Primarul din Bacău a menţionat că el rămâne optimist.

"Rămân optimist pentru că am plecat la drum având alături de mine parteneri care au dovedit caracter, onoare şi bune intenţii. Sunt sigur că actuala configuraţie de la Bucureşti are termen de valabilitate foarte scurt şi că în cele din urmă vom reface singura formulă capabilă să modernizeze ţara, singura alianţă naturală acceptată de electoratul nostru, singura alianţă capabilă să ducă România înainte", a conchis el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.