Social-democraţii renunţă la propunerea pentru Ministerul Economiei, senatorul Marius Humelnicu, propus de filiala PSD Galaţi, condusă de Dan Nica. O şedinţă a partidului va avea loc la ora 16.00, în care se va definitiva lista miniştrilor, inclusiv postul de vicepremier şi cel de Secretar General al Guvernului, încă disputate în interiorul partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Am decis să renunţ la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei din motive personale şi să continui să sprijin îndeplinirea Programului de guvernare din Parlament. Vreau să le mulţumesc colegilor mei din organizaţia PSD Galaţi pentru onoarea de a mă propune în funcţia de ministru al Economiei şi colegilor mei din partid”, a transmis Marius Humelnicu. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit unor surse din PSD, Marius Humelnicu nu a fost pe placul conducerii partidului. Pentru postul de la MInisterul Economiei a mai fost vehiculat şi Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al partidului. 

În partid sunt tensiuni şi în privinţa vicepremierului PSD din Guvernul Ciucă Pentru funcţiile de vicepremier sunt vizaţi Sorin Grindeanu şi Gabriela Firea. 

Lista Cabinetului Ciucă, care trebuia să fie depusă în Parlament la ora 15.00, mai întârzie, şi va fi depusă cel mai probabil marţi seară sau miercuri dimineaţă, pentru a se respecta calendarul agreat de cele trei partide din coaliţie, de a da votul final pe Executiv joi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.