Pentru cei care nu joacă, sloturile par simple jocuri de noroc repetitive, însă pasionaţii ştiu că acestea oferă un amestec perfect de divertisment, senzaţii tari, risc şi relaxare. Tocmai de aceea, la nivel global, păcănelele domină piaţa jocurilor de noroc. Apariţia sloturilor online a impulsionat popularitatea acestora şi a dus la dezvoltarea de jocuri noi, din ce în ce mai complexe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astăzi există mii de sloturi online, iar unele cazinouri oferă sute de jocuri. Printre acestea, se remarcă adevărate vedete ale genului, aşa cum este cazul celor mai populare păcănele online, pe care ţi le prezentăm în continuare.

Sizzling Hot Deluxe

Acest joc de inspiraţie clasică are un design  colorat şi un mecanism  de joc simplu. Cu doar 5 roţi, 3 rânduri şi 5 linii de plată, Sizzling Hot Deluxe este un joc uşor, dar care încântă milioane de jucători, inclusiv din România. Simbolurile sunt fructe şi şeptari, pepenii şi strugurii sunt cele mai valoroase fructe, în timp ce şeptarii aduc câştiguri şi de 1000 de ori mai mari decât miza. RTP-ul acestui joc este de 95.66%, fapt care îl aşează în topul jocurilor din punct de vedere al şanselor de câştig.

Book of Dead

Book of Dead este un joc de sloturi inspirat din istorie şi din filmele de aventuri cu Indiana Jones. Deşi au trecut ceva ani de la lansarea sa, rămâne în continuare la fel de popular, datorită sistemului avantajos de joc cu un RTP de 96.21%. În momentul în care 3 simboluri de cărţi se aliniază, apare ecranul cu runda suplimentară, în care un simbol aleatoriu se extinde asupra ecranului, generând câştiguri pe măsură ce se formează noi combinaţii. În plus, există şi posibilitatea de a paria pe o carte întoarsă, ceea ce poate aduce câştiguri duble sau chiar cvadruple. Book of Dead este un joc complex şi este indicat să citeşti mai multe despre el înainte de a-l juca.

Sweet Bonanza

Sweet Bonanza este un joc de păcănele cu simboluri ce reprezintă dulciuri. Are un design colorat, se joacă pe 6 roţi şi 5 rânduri, oferă câştiguri pe toate direcţiile, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ. În plus, Sweet Bonanza are runde de recompensare în care poţi seta miza şi volatilitatea jocului. Cât despre câştigurile din aceste runde, ele se pot mări consecutiv de până la 100 de ori valoarea mizei. RTP-ul acestor păcănele este de 96.48%. Funcţia de joc automat este utilă pentru momentele în care devine plictisitor să dai click tot timpul pe butonul de rotire.

Gates of Olympus

Dacă îţi plac legendele antice, Gates of Olympus îţi va oferi distracţie din plin. Jocul are 5 rânduri şi 6 roţi şi un sistem care presupune apariţia de 8 simboluri identice, în orice poziţie, pentru ca runda să fie câştigătoare. RTP-ul este de 96.50% şi volatilitate mare, astfel că, dacă ai noroc, poţi câştiga şi de 5000 de ori valoarea mizată. Simbolurile reprezintă pietre preţioase, inele, coroane, coliere şi alte simboluri care trimit la bogăţiile zeilor. Rundele suplimentare sunt impresionante, pentru că presupun înlocuirea simbolurilor cu altele noi şi pentru că nu au limitare. Astfel, dacă după o rotire ai câştigat, pot urma numeroase runde câştigătoare, care măresc câştigurile semnificativ.

Sloturile online sunt distractive şi agreabile. Alege unul dintre jocurile populare pe care ţi le-am prezentat sau caută oferte pentru alte păcănele online pe cazinoz.ro, pentru a te distra din plin. Indiferent de jocul ales, joacă responsabil, stabileşte-ţi limite rezonabile de buget şi de timp, ca să păstrezi controlul asupra pasiunii tale pentru gambling.

(Articol susţinut de Digital Workforce) 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.