Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban a anunţat că va merge, luni, la şedinţa conducerii PNL, pentru a vota împotriva guvernării cu PSD. ”O să le spun că încă nu este târziu să refacem coaliţia de dreapta”, a spus el, arătând că PSD, odată adus la putere, el va conduce.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu merg mâine să votez împotriva acestei guvernări şi o să le cer din nou, o să le spun public că încă nu este târziu să refacem coaliţia de centru dreapta, să facem ceea ce aşteaptă oamenii de la noi, să nu aducem PSD-ul la putere din nou”, a spus fostul lider PNL. 

Ludovic Orban a mai arătat că ”PSD, odată adus la putere, va conduce Guvernul şi agenda României”. 

Orban a fost propus pentru excludere din partid, la ultima şedinţă a Biroului Politic Naţional, la propunerea lui Florin Cîţu. Pentru a deveni efectivă excluderea sa din partid, trebuie validată de Consiliul Naţional al PNL. 

PNL se va reuni, luni, în Biroul Politic Naţional, pentru a valida negocierile pentru guvernarea cu PSD şi premierul cu care vor merge la Palatul Cotroceni, la consultări. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.