Poliţiştii din Timişoara solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui tânăr care a sustras dintr-un bancomat suma de 6.000 de euro, pe care un bărbat încercase să o depună în cont, dar banii rămăseseră în interiorul locaşului. Tânărul purta ochelari de soare, căciulă şi mască.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au în lucru un dosar penal privind săvârşirea de către autor neidentificat a infracţiunii de furt. În data de 26 octombrie a.c., un cetăţean s-a deplasat la sucursala unei bănci din Timişoara pentru a depune în contul personal suma de 6000 euro. După ce banii au fost depuşi, bancomatul a respins depunerea, suma de bani rămânând în interiorul locaşului, cetăţeanul în cauză nesesizând cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locaşului de depunere a numerarului a fost sustrasă ulterior de o persoană neidentificată”, a transmis IPJ Timiş.
 
Tânărul era îmbrăcat în haine de culoare neagră şi purta căciulă, ochelari de soare şi mască.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.