Peste 800 de poliţişti l-au căutat pe tânărul de 23 de ani, evadat joi seară din arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, el fiind dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj,  activităţiile de căutare a tânărului de 23 de ani evadat în cursul serii trecute, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, s-au desfăşurat pe parcursul întregii nopţi, fiind mobilizate peste 800 de efective de poliţie de la toate structurile.
De asemenea, tânărul care a evadat a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la fontiera de stat a României, iar poliţiştii au instituit filtre rutiere în întregul judeţ. 
 
“Au fost organizate echipe de căutare,periere, scotocire, pe raza municipiului Craiova, oraşului Filiaşi, pe raza comunei Unirea şi comunei Motăţei, cu  sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Dolj, GJMb Craiova, politistilor de la transporturi, frontiera dar şi Poliţiei Locale Craiova, la activitati fiind folosiţi şi câini de urmă. Totodată, poliţiştii au desfăşurat investigaţii specifice, fiind ridicate imagini de pe camerele de supraveghere video în vederea stabilirii itinerariului de deplasare al evadatului”, a transmis IPJ Dolj. 
 
Poliţiştii s-au sesizat, joi seara, cu privire la faptul că Andrei-Sorin Cruţan, de 23 de ani, din comuna Unirea, a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.
“Cel în cauză are următoarele semnalmente: înălţime 1.77 m, greutate 65 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.În momentul  evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare purta încălţăminte de culoare închisă”, a transmis IPJ Dolj.  
Sursa citată menţionează că tânărul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, fiind adus în centru, pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, evadare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.