Naţionala Argentinei a trecut prin momente dificile pe drumul de la Ezeiza la San Juan din cauza condiţiilor meteorologice nefavoarbile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avionul care îi transporta pe Lionel Messi şi pe coechipierii lui s-a rotit în aer aproape o jumătatea de oră înainte de ateriza pe aeroportul din San Juan, din cauza vântului puternic, care a suflat cu 75 de kilometri/oră.

S-a luat în calcul o aterizare la Mendoza, iar drumul de 174 de kilomentri până la San Juan să fie făcut cu autocarul.

În cele din urmă, piloţii au primit permisiunea de coborî pe pistă, dar, odată ajuns acolo, avionul a rămas cu uşile închise, pentru că vântul a împiedicat debarcarea jucătorilor mai mult timp.

"Putea fi şi mai rău", au spus, cu uşurare, la sosire, membrii delegaţiei, potrivit Clarin.

La 12 kilometri de aeroport, la Hotelul Bono Park, mii de suporteri şi-au aşteptat jucătorii favoriţi, în condiţiile furtunii puternice care a afectat regiunea.

Din acest motiv, foţele de ordine au ghidat autocarul spre o intrare secundară a hotelului, ceea ca provocat furia suporterilor care au înfruntat furtuna ca să-i vadă pe fotbalişti. Fanii au rupt gardurile de protecţie şi au forţat intrarea în hotel, dar au fost împiedicaţi fără incidente majore.

Meciul Argentina - Brazilia este programat, miercuri, de la ora 01.30 şi gazdele îşi pot asigura calificarea la Cupa Mondială cu o victorie. Brazilienii au obţinut deja calificarea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.