Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democraţii susţin o taxă "pe lux şi pe venituri excepţionale", dar că urmează să fie stabilit un prag al acestei taxe, în funcţie de pachetul de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Este o discuţie pe această taxă, noi o susţinem în continuare, este o taxă pe lux şi pe venituri excepţionale", a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la finalul şedinţei cu PNL pentru programul de guvernare, după ce a fost întrebat dacă PSD susţine "taxa pe lux".
 
Întrebat de asemenea, cum defineşte luxul, Ciolacu a afirmat că acesta este definit prin lege şi a făcut referire la accizele anumitor produse.
 
"Nu trebuie să îl definesc eu, e definit prin lege. De obicei, anumite produse au acciză. Acele produse care au acciză sunt produse de lux. Nu e niciun prag stabilit, urmează să stabilim aceste praguri în funcţie de pachetul de muncă”, a declarat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.