Poliţiştii din judeţul Arad au întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru şantaj, după ce doi tineri au agresat un adolescent de 16 ani din localitatea Şiria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii s-au autosesizat şi au fost dispuse de îndată verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta. În urma verificărilor, a reieşit că un tânăr de 16 ani, din localitatea Şiria, ar fi fost agresat şi şantajat de alţi 3 tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, din municipiul Arad şi satul Mănăştur, în zona lacul "Pădurice " din municipiul Arad”, transmite IPJ Arad.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, iar cei doi agresori sunt cercetaţi pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe şi şantaj, cercetările fiind continuate de poliţişti sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul pe lângă Judecătoria Arad.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.