Trailerul filmului „The Hand of God/ E stata la mano di Dio”, regizat de Paolo Sorrentino, recompensat cu marele premiu al juriului Festivalului de la Veneţia, a fost lansat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul lui Paolo Sorrentino („La Grande Bellezza”) spune povestea unui tânăr în Napoli anilor ‘80.

Filippo Scotti joacă rolul Fabietto Schisa - un adolescent ciudat a cărui viaţă excentrică e dată peste cap mai întâi de sosirea lui Diego Maradona, apoi de un accident şocant din care fotbalistul îl salvează fără să vrea, schimbându-i viitorul.

Sorrentino revine în oraşul natal pentru a spune o poveste personală, care vorbeşte despre destin şi familie, filme şi sport, dragoste şi pierderi.

„The Hand of God/ E stata la mano di Dio” va fi lansat în cinematografe selectate (pe 24 noiembrie, în Italia, iar în restul lumii, din decembrie), iar pe Netflix va fi disponibil din 15 decembrie 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.