Jucătoarea Jaqueline Cristian, locul 100 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser, s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Linz, fază în care o va întâlni pe Simona Halep.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian a eliminat-o în sferturile de finală pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 4, scor 6-3, 7-6 (5), într-o oră şi 54 de minute.

Ca urmare a acestui succes, Jaqueline Cristian a urcat pe locul 80 în clasamentul live WTA.

Halep, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 2, a ajuns în semifinale trecând în sferturi de italianca Jasmine Paolini, locul 51 WTA şi cap de serie numărul 7, scor 4-6, 7-5, 6-0.

Simona Halep şi Jaqueline Cristian au fost adversare şi luna trecută, în sferturi la Transylvania Open, meci câştigat de fostul lider WTA cu scorul de 6-1, 6-1.

Pentru Cristian este a doua semifinală în circuitul WTA, după cea jucată de ea la Astana Open, în septembrie.

Calificarea în semifinale la Linz este recompensată la competiţia din oraşul austriac cu un premiu de 8.144 de euro şi cu 110 puncte WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.