Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că secretarul general al partidului, Paul Stănescu, nu va face parte dintr-un eventual guvern format de PSD alături de PNL şi UDMR, el explicând că acesta i-a cerut să clarifice public zvonurile legate de participarea sa la guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Domnul Paul Stănescu nu va intra la guvernare. Am şi vorbit cu dânsul punctual. Cică: Marcele, încearcă, că mă tot văd pe la televizor, cineva rămâne la partid, secretarul general rămâne la partid”, a afirmat Matrcel Ciolacu, marţi seară, la România Tv. 
 
El a susţinut în schimb că Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, pe care i-a descris drept "prim miniştri în guverne cu performanţă", vor face parte din Executiv, fără a preciza însă pentru ce portofolii sunt propuşi. 
 
"E o situaţie atât de explozivă şi social, şi economic, şi sanitar încât nu mai avem timp să inventăm oameni în actul de guvernare”, a explicat Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.