Europarlamentarul Cristian Terheş a anunţat, marţui, pe Facebook, că i se interzice accesul în Parlamentul European, pentru că nu a arătat Certificatul Verde. El afirmă că le-a transmis funcţionarilor că ”exercitarea mandatului unui europarlamentar ales nu poate fi restrânsă de nimic, cu atât mai mult de o decizie administrativă”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt la intrarea în Parlamentul European din Bruxelles cu încă un coleg şi ni se interzice accesul pentru că nu arătăm Certificatul Verde. Le-am spus că exercitarea mandatului unui europarlamentar ales nu poate fi restrânsă de nimic, cu atât mai mult de o decizie administrativă. Nu o spun eu, o spune Tratatul şi alte acte ale UE”, a scris Terhes.

El spune că ”asistăm la instaurarea unei tiranii la nivelul UE unde drepturile şi libertăţile omului nu mai contează”.

”Am spus că voi lupta pentru drepturile romanilor din Parlamentul European şi asta fac. Am filmat ce a fost aici şi voi pune on-line. Până atunci, însă, sunaţi la deputaţii PNL şi PSD din România să voteze împotriva impunerii Certificatului Verde în România. Nu va lăsaţi drepturile călcate în picioare de această clasa politică trădătoare, căreia nu-i pasă de oameni!”, mai scrie europarlamentarul în postare. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.