Lungmetrajul „Eternals”, producţie Marvel regizată de Chloé Zhao, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend şi a înregistrat al patrulea cel mai bun debut din timpul pandemiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel de-al 26-lea titlu din Universul cinematografic Marvel, care reprezintă o expansiune a acestuia prin cei zece supereroi nemuritori care au protejat Pământul şi i-au modelat istoria şi civilizaţiile de la începutul timpului, a generat încasări de 71 de milioane de dolari, la nivel nord-american, în primele trei zile, potrivit boxofficemojo.com.

Acest debut îl plasează în urma „Venom: Let There Be Carnage” (90 de milioane de dolari), „Black Widow” (80,3 milioane de dolari) şi „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” (75,3 milioane de dolari).

La nivel internaţional, filmul cu Richard Madden, Angelina Jolie, Gemma Chan, Kit Harington şi Salma Hayek în distribuţie a generat încasări de 90,7 milioane de dolari.

Volumele de benzi desenate originale „Eternals” ale lui Jack Kirby, care au debutat în 1976, au fost sursa de inspiraţie a filmului.

Când creaturile monstruoase numite Devianţii, despre care se credea că sunt pierdute în istorie, revin în mod misterios, Eternii sunt obligaţi să se reunească pentru a apăra din nou omenirea.

Locul al doilea în box office-ul nord-american de weekend a fost ocupat de „Dune”, care a coborât un loc, după ce a acumulat încasări de 7,6 milioane de dolari în al treilea weekend de la debut.

Ecranizarea lui Denis Villeneuve a romanului omonim scris de Frank Herbert îi are în distribuţie pe Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac şi Zendaya.

„No Time to Die” s-a menţinut pe locul al treilea în top, cu încasări de 6,1 milioane de dolari în al cincilea weekend de la lansare. 

Ultimul film cu Daniel Craig în rolul Agentului 007 îi are în distribuţie pe Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz.

Acţiunea din „No Time to Die” are loc după cinci ani de la evenimentele din „Spectre”, când Bond a decis să lase în urmă viaţa de agent secret şi să se bucure de libertate în Jamaica. Liniştea lui nu a durat însă foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Astfel, ajunge pe urmele unui infractor misterios care are pe mâini o nouă şi foarte periculoasă tehnologie.

Lungmetrajul SF „Venom: Let There Be Carnage” a generat încasări de 4,4 milioane de dolari în al şaselea weekend de la lansare şi a urcat un loc în listă.

Filmul regizat de Andy Serkis, continuare a lungmetrajului din 2018, îl are în rol principal pe Tom Hardy, iar din distribuţie fac parte Woody Harrelson şi Michelle Williams.

Animaţia „Ron's Gone Wrong” a ocupat locul al cincilea, în urcare trei poziţii, după ce a generat încasări de 3,6 milioane de dolari în al treilea weekend de la debut.

Top 10 al box office-ului nord-american este completat de drama „The French Dispatch”, filmul horror „Halloween Kills”, de lungmetrajul biografic „Spencer” şi de filmele cu accente horror „Antlers” şi „Last Night in Soho”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.