Referitor la informaţiile privind suspendarea măsurii care solicită prezentarea Certificatului digital COVID pentru accesul în clădirile Parlamentului European, care au circulat astăzi în spaţiul public, Parlamentul European precizează că, în urma unei decizii luate de preşedintele Tribunalului UE, măsura este aplicată doar persoanelor care au contestat la Tribunal măsura PE şi anume cinci eurodeputaţi şi un număr de angajaţi ai PE şi prevede suspendarea temporară a măsurii privind solicitarea Certificatului la intrarea în sediile Parlamentului European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Certificatul digital COVID rămâne în vigoare în Parlamentul European. Accesul la sediul PE pentru persoanele anterior menţionate se poate face cu condiţia prezentării rezultatului negativ al unui test PCR sau efectuarea pe loc a unui test rapid al cărui rezultat să fie negativ”, mai arată comunicatul de presă al PE. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.