Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi, întrunit sâmbătă, a adoptat în unanimitate rezoluţia de susţinere a unui guvern construit în jurul Partidului Naţional Liberal, cu un premier liberal şi având obiective precise şi asumate pentru stabilitate guvernamentală şi care să răspundă în mod real nevoilor comunităţilor locale, arată un comunicat de presă al organizaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Astfel, filiala judeţeană a PNL Iaşi, consideră că trebuie să primeze interesul naţional, al cetăţenilor, cu atât mai mult în această perioadă de grea încercare economică şi sanitară. 
 
„Proiectele Iaşului şi a regiunii de Nord-Est sunt cele care cântăresc cel mai mult în mandatul nostru. Autostrăzile A7 şi A8, Spitalul Regional de Urgenţă Iaşi, noul stadion şi sala polivalentă, sediul nou pentru Operă, Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară, marile proiecte de infrastructură până la cele de dezvoltare ale comunităţilor locale prin programul Anghel Saligny, acestea sunt şi rămân elementele care definesc limbajul filialei judeţene PNL Iaşi. PNL s-a angajat în găsirea celor mai bune soluţii pentru combaterea crizei sanitare şi economice provocate de pandemie, pentru plafonarea preţurilor la energie electrică şi gaze naturale, pentru susţinerea mediului de afaceri şi pentru identificarea de programe guvernamentale de sprijinire a comunităţilor locale. Un guvern stabil creat în jurul PNL, cu un premier liberal şi o strategie guvernamentală îndreptată către nevoile reale ale cetăţenilor
 este soluţia cea mai bună pentru rezolvarea urgenţelor imediate ale României: revenirea economică şi depăşirea problemelor generate de pandemie”, conform sursei citate.
 
Prin urmare, prin votul unanim dat sâmbătă, filiala judeţeană a PNL Iaşi „aderă la opinia că nevoile reale ale cetăţenilor trebuie puse pe primul loc în negocierile cu partidele politice şi în procesul de vot care urmează a avea loc în Biroul Politic Naţional”.
 
„PNL rămâne un partid responsabil, făcând eforturi pentru a avea un Guvern votat cu atribuţii depline, care să traverseze cu bine România peste ameninţarea pandemică şi realizarea programelor de investiţii promise pentru dezvoltarea macroeconomică şi locală”, conchide sursa citată.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.