Raluca Turcan a anunţat că ultimele centralizări făcute la nivelul caselor de pensii judeţene indică o creştere semnificativă a numărului solicitărilor pentru plata ajutoarelor de deces, iar la nivelul Bucureştiului acestea s-au dublat comparativ cu cele primite anii precedenţi. Ea a asigurat sumele necesare la casele de pensii judeţene pentru a putea fi onorate toate cererile, fără întârzieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cu regret trebuie să spun că ultimele centralizări făcute la nivelul caselor de pensii judeţene indica o creştere semnificativă a numărului solicitărilor pentru plata ajutoarelor de deces. Este o realitate foarte trista, dar se cuvine ca ea sa fie cunoscută - numai la nivelul Capitalei vorbim de o dublare a solicitărilor faţă de cele primite in anii trecuţi. Am asigurat astăzi caselor de pensii sumele necesare pentru a onora toate cererile, fără întârzieri. Totodată, am adresat rugămintea directorilor caselor de pensii sa comunice, la rândul lor, in fiecare ocazie, ca vaccinarea este cea mai importanta soluţie la îndemâna vârstnicilor pentru a reduce riscul de infectare si riscul de a face o forma grava a bolii”, a scris Raluca Turcan, joi pe Facebook. 
 
Aceasta a îndemnat din nou persoanele în vârstă să se vaccineze, deoarece sunt cele mai vulnerabile în faţa virusului.
 
„Persoanele în vârstă sunt cele mai vulnerabile în faţa virusului şi reiau cu acest prilej apelul la adresa vârstnicilor, de a recurge cu încredere la soluţia vaccinării, care asigură un nivel suplimentar de protecţie în faţa COVID-19. Recomandările autorităţilor sanitare din România sunt bazate pe o reală expertiză ştiinţifică medicală, internă si internaţională. Orice alte recomandări sau păreri, oricât de bine intenţionate ar putea părea, trebuie ignorate pentru că ele pot conduce la agravarea stării de sănătate a pacienţilor COVID-19”, a conchis ea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.