În cadrul şedinţei de miercuri, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat numirea lui François Benoît Jean-Baptiste Pierre Coste pentru un nou mandat în calitate de membru şi preşedinte al Consiliului de Administraţie la societatea Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), precum şi numirea lui Gabriel Marcu pentru un nou ca membru şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie PAID.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat totodată şi modificarea adusă actului constitutiv al societăţii Aon România Broker de Asigurare - Reasigurare, ca urmare a numirii Nicoletei Serrano Cabrera Silvica în calitatea de administrator şi conducător executiv.

ASF a autorizat şi modificările intervenite în modul de organizare şi funcţionare al S.I.F. Transilvania S.A. ca urmare a numirii lui Buftea Theo-Dorian în calitate de membru al directoratului societăţii.

Au mai fost aprobate propunerile de modificare şi completare a Codului Depozitarului Central aprobate în şedinţa Consiliului de Administraţie al Depozitarului Central din data de 17 iunie 2021 şi din data de 3 august 2021.

A mai fost aprobată şi solicitareai Nova Vision Investments AFIA S.A. de autorizare a Fondului de Investiţii Alternative Fondul Oamenilor de Afaceri (FIA FOA), în calitate de Fond de Investiţii Alternative destinate investitorilor de retail (F.I.A.I.R.) şi înregistrarea acestuia în Registrul A.S.F. în această calitate.

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a aprobat şi prospectul UE pentru creştere în vederea majorării capitalului social al societăţii Braiconf Brăila, dar şi prospectul UE pentru creştere întocmit în vederea majorării capitalului social al societăţii Safetech Innovations Bucureşti şi a emiterii Certificatului de înregistrare a drepturilor de preferinţă în vederea tranzacţionării pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare administrat de BVB.

Conducerea ASF a aprobat totodată modificarea modelului intern parţial pentru calculul necesarului de capital de solvabilitate a grupului Uniqa şi a societăţii Uniqa Asigurări, membră a grupului Uniqa, precum şi modificările aduse actului constitutiv al societăţii Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L. (schimbare denumire societate şi modificare conţinut articol nr. 5 „Obiectul de activitate” din Actul constitutiv).

De asemenea, au fost aprobate modificările aduse actului constitutiv al societăţii Transilvania Broker de Asigurare (divizarea valorii nominale a acţiunilor, completarea obiectului de activitate, închidere/deschidere punct de lucru).


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.