„Stranger Things: 1984”, „Stranger Things 3: Jocul”, „Card Blast”, „Shooting Hoops (Nu rata coşul!)” şi „Teeter Up (Cumpăna)” sunt cele cinci jocuri pe mobil care pot fi jucate, de marţi, pe Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Platforma oferă şi detaliile pentru ca abonaţii să se poată juca imediat. 

Nivelul 1: Abonamentul Netflix garantează acces nelimitat. Este nevoie doar de un abonament Netflix. Fără reclame, taxe suplimentare sau achiziţii în aplicaţie. 

Nivelul 2: Disponibil pe Android în întreaga lume. Jocurile Netflix pe mobil sunt disponibile momentan pe dispozitivele Android când este accesat profilul Netflix: abonaţii care utilizează un telefon mobil Android vor vedea un rând şi o secţiune dedicate jocurilor, unde pot selecta orice joc pentru descărcare; abonaţii care utilizează o tabletă Android vor vedea un rând dedicat jocurilor sau vor putea selecta jocuri din meniul vertical al secţiunii Categorii.

Nivelul 3 este pentru jucătorii din întreaga lume. Jocurile sunt disponibile în multe dintre limbile pe care le oferă serviciul Netflix. Astfel, jocurile vor fi automat în limba setată în profilul abonatului de Netflix. Dacă limba pe care o preferă un abonat nu este încă disponibilă, jocurile vor fi în engleză.

Nivelul 4: Abonaţii vor putea să se joace pe mai multe dispozitive mobile folosind acelaşi cont. Dacă este atins numărul maxim de dispozitive admis de abonament, abonatul se poate deconecta de la cont pe dispozitivele pe care nu le foloseşte sau să le dezactiveze de la distanţă pe Netflix.com pentru a elibera un loc.

Nivelul 5: Doar pentru adulţi. Aceste jocuri nu sunt disponibile în profilurile pentru copii. Dacă a fost configurat un cod PIN pentru a-i împiedica pe copii să aibă acces la profilurile adulţilor, acelaşi cod PIN va fi necesar şi pentru a te conecta la Netflix şi a juca pe un dispozitiv.

Nivelul 6: Pentru unele dintre jocuri este nevoie de conexiune la internet, dar altele pot fi jucate offline. Astfel, călătoriile acelea lungi şi zonele cu Wi-Fi slab vor deveni mai suportabile.

Nivelul 7: La fel ca serialele, filmele şi programele Netflix speciale, au fost create jocuri pentru toate nivelurile de joc şi pentru toţi jucătorii, indiferent dacă sunt începători sau gameri cu experienţă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.