Premierul interimar Florin Cîţu anunţă că, în premieră, România a depăşit Ungaria la PIB pe cap de locuitor, iar vestea bună este că va depăşi şi Polonia. "Desigur, pentru asta trebuie să menţinem ritmul actual", adaugă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În premieră, România a depăşit Ungaria la PIB pe cap de locuitor. Vestea bună este că va depăşi şi Polonia, aşa cum anunţă Banca Mondială. Desigur, pentru asta trebuie să menţinem ritmul actual", a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

Potrivit acestuia, este "un nou semnal că măsurile luate au fost cele potrivite, chiar şi în perioadă de criză sanitară".

"Avem cea mai bună redresare economică din Europa, iar asta înseamnă că suntem pe drumul cel bun. Important este să nu facem paşi în spate!", a adăugat Cîţu.

Potrivit Profit.ro, Marcel Ionescu- Heroiu, oficial al Băncii Mondiale, a declarat că România a depăşit Ungaria ca PIB pe cap de locuitor, iar dacă menţine ritmul actual, va depăşi şi Polonia, în maximum doi an. Conform acestuia, cifrele plasează România drept ţara cu cea mai bună dinamică din Europa, una cu cele mai bune dinamici economice din lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.