Un bărbat din Constanţa a sunat la 112 pentru că nu a fost lăsat să intre într-o sală de jocuri de noroc pentru că nu avea certificat verde, iar poliţiştii care au venit la solicitare l-au amendat cu 6.000 de lei pentru că apel nejustificat şi pentru că a făcut scandal, refuzând să se legitimeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
“Un bărbat a apelat numărul unic de urgenţă 112, pe motiv ca nu ar fi fost lăsat să intre într-o societate comercială cu profil jocuri de noroc. Acesta nu avea un certificat verde şi nici nu purta mască de protecţie. Totodată, a refuzat să dea relaţii cu privire la identitatea sa. Prin urmare, bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 2 Poliţiei, unde i s-a stabilit identitatea, acesta având 35 de ani”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.
 
Bărbatul a fost amendat cu 6.000 de lei pentru apel nejustificat la 112, provocare de scandal şi adresare de injurii şi nerespectare măsurilor de protecţie individuală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.