„Spiral: From The Book Of Saw” (2021), „The King Of Staten Island” (2020), „Irresistible” (2020), „Rocketman” (2019), „Wrath Of Man” (2021) se află printre producţiile programate în luna noiembrie pe Film Now.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, 3 noiembrie, în premieră TV, de la ora 22.00, telespectatorii îl vor vedea pe Chris Rock într-un nou capitol al seriei„ Saw”, „Spiral: Următorul capitol Saw/ Spiral: From The Book Of Saw” (2021). Detectivul Ezekiel „Zeke” Banks (Rock), fiul unui legendar şef de poliţie (Samuel L. Jackson), anchetează o serie de crime atroce, comise de un criminal la indigo: o minte bolnavă, ce reeditează trecutul înfiorător al oraşului, ca parte a unui plan diabolic. Pe măsură ce ancheta cuprinde noi cazuri, Zeke încearcă să rezolve un mister tot mai adânc şi tot mai îngrozitor.

Vineri, 12 noiembrie, de la ora 20.00, ai „Regele din Staten Island/ The King Of Staten Island” - (2020). Pete Davidson joacă rolul principal în acest film semi-autobiografic despre adolescenţa şi tinereţea lui - care se referă la problemele generate de pierderea tatălui, dar şi la modul în care el a intrat în lumea stand-up comedy. În vârstă de 24 de ani, Scott încă este bântuit de moartea tatălui său - pompier dispărut, cu ani în urmă, în atacurile de la World Trade Center, din 2001. Va fi nevoit să îşi pună ordine în gânduri şi în viaţă, după ce mama lui începe o relaţie cu Ray, şi el tot pompier. Regizat de Judd Apatow, după un scenariu la care a colaborat chiar şi Pete Davidson, în premieră TV pe Film Now, „Regele din Staten Island” îi are în distribuţie şi pe Marisa Tomei, Steve Buscemi, Bill Burr şi Bel Powley.

Comedia politică „Un plan irezistibil/ Irresistible” (2020), în premieră TV pe Film Now, film regizat de celebrul actor, producător şi om de televiziune Jon Stewart, va fi vineri, 26 noiembrie, de la ora 20.00. 

„Irresistible” spune povestea lui Gary, un consultant politic din tabăra democraţilor ce vede o şansă de câştig pentru partid în alegerile pentru primăria unui orăşel republican din Wisconsin. Această şansă se numeşte Jack Hastings şi e un militar ieşit la pensie. Gary trebuie, totuşi, să-l convingă pe Jack să candideze, ulterior să-l antreneze pentru cursa electorală. Între timp, nu stă degeaba nici tabăra republicană, bine reprezentată şi cu un strateg la fel de bun.

„Rocketman” (2019) va fi difuzat pe Film Now sâmbătă, 27 noiembrie, la ora 21.50. Un mix dintre biografie şi fantezie, Rocketman spune, cântă şi mai ales pune în scenă viaţa legendarului muzician Elton John încă din copilărie, de-a lungul drumului spre succes, dar şi în perioada dependenţei de droguri şi a suferinţei. Tânărul Elton găseşte o salvare în muzică, devine celebru, însă alter ego-ul puternic de scenă ascunde întreaga fragilitate a artistului.

Aplaudat de critică, iubit de public şi cu încasări de box-office de 200 de milioane de dolari la un buget de producţie de cinci ori mai mic, „Rocketman” (în regia lui Dexter Fletcher) descrie viaţa unui simbol al muzicii, cu ajutorul celor mai celebre piese ale lui Elton John, interpretate chiar de actorul Taron Egerton.

„Furia unui om periculos/ Wrath Of Man” (2021), cu Jason Statham în rolul principal, este filmul serii de Sfântul Andrei, în premieră TV pe Film Now, de la ora 20.00. În regia lui Guy Ritchie, Wrath Of Man este un remake al producţiei franceze „Le Convoyeur”, din 2004. După o ambuscadă care s-a soldat cu victime, compania Fortico Security recrutează un angajat nou - pe Patrick Hill (Statham), căruia colegii îi spun „H”. Pare un tip liniştit, dar când devine ţinta unei noi tentative de jaf, îşi dezvăluie formidabilele abilităţi. Fără frică şi fără milă, H este, de fapt, un om în căutarea răzbunării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.