Magazinul online şi offline de optică Lensa a anunţat că deschide joi cel de-al 14-lea showroom, în Arad. La finalul anului, investiţiile totale Lensa.ro în extinderea reţelei de magazine fizice se vor apropia de două milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu doar câteva zile înainte de Black Friday, pe 28 octombrie, Lensa deschide cel de-al 14-lea showroom, în Arad. Showroomul, cu o suprafaţă de 105 metri pătraţi, are două cabinete pentru consultaţii de vedere gratuite şi sute de produse ale brandurilor Ray-Ban, Polarizen, Emporio Armani, Guess, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Dolce&Gabbana sau Polaroid. Gama de lentile de vedere este şi ea vastă, având toţi furnizorii importanţi în portofoliu, precum Essilor, Hoya şi Zeiss. Cu noul showroom deschis la Arad, reţeaua de magazine fizice Lensa ajunge la 14 unităţi, cu o suprafaţă totală de expunere de peste 10.000 mp. Lensa are showroomuri în Bucureşti (clădirea Apaca şi Tineretului), Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Târgu Mureş, Timişoara, Arad", anunţă compania.

Până la finalul anului, un nou magazin Lensa va fi deschis la Oradea.

La finalul anului, investiţiile totale Lensa.ro în extinderea reţelei de magazine fizice se vor apropia de două milioane de euro.

Pentru 2022, compania are în plan investiţii semnificative pentru creşterea în continuare a numărului de magazine. Tot anul viitor, Lensa.ro plănuieşte extinderea şi pe alte pieţe europene.

Compania anunţă totodată că dă startul celui mai mare Black Friday, luni, 1 noiembrie 2021, dimineaţa. Mii de produse din magazinul de optică Lensa vor avea reduceri de până la 90% de Black Friday.

"În noiembrie, preţurile la ochelarii de soare vor porni de la 33 de lei, în timp ce lentilele de contact colorate vor costa de la 27 de lei. Ramele de vedere vor fi în ofertă începând de la 43 de lei, lentilele de contact vor costa de la 59 lei, iar soluţiile şi accesoriile vor fi disponibile de la 37 de lei", anunţă compania.

Consultaţiile optometrice vor fi gratuite în toate showroomurile Lensa din ţară.

"De Black Friday 2021, reducerile acordate de Lensa vor ajunge până la 90% la ochelari de soare, rame de vedere, lentile de contact şi lentile colorate, ochelari pentru calculator, soluţii şi accesorii. Multe produse vor fi disponibile la cel mai bun preţ din an atât online, cât şi în magazinele din întreaga ţară. În această perioadă, ne aşteptăm la vânzări de două-trei ori mai mari decât într-o lună normală pentru ochelari de soare, lentile de contact şi rame de vedere," spune Daniel Crăciun, CEO al Lensa.ro.

Lensa.ro este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun.

În cei 8 ani de înfiinţare, Lensa.ro a avut peste 400.000 de clienţi, care au făcut peste 760.000 de comenzi. În tot acest timp, au fost oferite peste 250.000 de consultaţii.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.