Dacă mai era nevoie de încă o dovadă a faptului că online este convenabil şi mai rapid de efectuat aproape orice, iată că şi Yload a venit cu această demonstraţie. De data aceasta intră în discuţie domeniul transporturilor. Atât cei interesaţi de aceste servicii, cât şi cei care le prestează îşi regăsesc teren comun şi colaborează mai eficient unii cu alţii prin intermediul acestei platforme, denumită sugestiv chiar Yload.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce este Yload

Este bursa de transport, platformă şi totodată o aplicaţie dedicată ce funcţionează să spunem ca un liant între clienţi şi prestatori de servicii din transport. Ambele tabere vor regăsi aici avantaje. Este chiar mai simplu ca oricând.

În cadrul platformei cu pricina, Yload, pot fi verificate imediat ce camioane sunt disponibile, dar şi traseul în timp real a celor deja plecaţi în misiune. O comandă de transport poate fi efectuată în doi timpi şi trei mişcări, iar diferenţele faţă de cum erau colaborările înainte sunt vizibile. Asta pentru că în sistem clasic, pierdeaţi mult timp şi energie, trimiteaţi actele prin fax, plata era întârziată, logistică complicată. Yload vine să simplifice totul, fără însă a face vreun compromis. Utilizează tehnologia şi adaptează ideea pentru ca acest domeniu să ţină pasul cu digitalizarea.

Digitalizarea, schimbarea cu care ar trebui să ne obişnuim

Schimbările trebuie îmbrăţişate, dacă acestea vin să ne eficientizeze munca. Aşadar în ceea ce priveşte transporturile, în ceea ce priveşte logistica aceasta şi modul de colaborare între prestatorii de servicii din această nişă şi clienţii, Yload este liantul de care avem nevoie. Vine totodată să ne demonstreze că este evoluţia firească şi mult aşteptată. Iar digitalizarea nu are cum să fie doar o etapă ce are sfârşit în curând. Este viitorul, deci schimbarea aceasta este cea cu care ar trebui să ne obişnuim.

De altfel cei care folosesc această platformă sunt în număr mare. Regăsim aici înscrise peste 45.000 de camioane şi dube din rândul transportatorilor. Marele avantaj este, ce-i drept, pentru transportatorii mici şi mijlocii ce îşi pot găsi mai uşor şi mai rapid clienţi. Îşi valorifică mijlocul de transport, îşi continuă rutele cu noi comenzi şi câştigă constant.

Cum puteţi utiliza această platformă

Este simplu. Există pachete de tip abonamente, ce pot fi achitate lunar, bianual sau anual spre exemplu. În funcţie de preferinţe, abonamentele de acest gen vin să vă avantajeze cu o serie de funcţionalităţi. Includ Tracking GPS pentru toate camioanele, acces nelimitat la cont pentru toată compania, iar din aplicaţie pot fi setate şi alerte.

Platforma are un mod relativ simplist de funcţionare, este intuitivă şi nu vă impune dificultăţi în a o folosi. În orice caz, toate informaţiile necesare le găsesc cei interesaţi şi în pagina oficială, yload.ro.

Notă de final

Yload a fost comparat cu Uber în materie de transporturi de marfă. Este aşadar platforma şi implicit aplicaţia care aduce digitalizarea şi în acest domeniu şi îl face mai profitabil şi eficient în privinţa colaborărilor între părţile implicate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.