Directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara, medicul Diana Manolescu, a declarat că a observat o diferenţă importantă între plămţnii unui bolnav vaccinat şi ai unui bolnav nevaccinat împotriva COVID-19, astfel că la persoanele imunizate nu există afectare pulmonară în timp ce la cei nevaccinaţi afectarea pulmonară poate ajunge la 85 la sută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am observat o diferenţă însemnată, din punct de vedere imagistic, între plămânii unui pacient vaccinat împotriva SARS-CoV-2 şi cei ai unui pacient nevaccinat. La peste 95 la sută dintre persoanele vaccinate, care fac totuşi o infecţie COVID-19, nu există o afectare pulmonară, în timp ce, în cazul bolnavilor nevaccinati, începe de la 30-40 la sută şi poate creşte, într-un interval extrem de scurt, uneori chiar şi de câteva ore, până la 70-80, şi chiar 85 la sută”, transmite medicul Diana Manolescu, director medical în cadrul Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.
 
Medicul mai atrage atenţia că adeseori leziunile pulmonare sunt atât de grave că pot duce la desecsul pacientului. 
 
”Nu de puţine ori, din păcate, aceste leziuni pulmonare devin incompatibile cu viaţă. Singură soluţie este vaccinarea”, a mai declarat  Diana Manolescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.